27 Kasım 2008 Perşembe

calismali hafta #2

eglence devam ediyor efenim.. su asagida gordukleriniZ grup arkadaslarim olan honZa ve palma beyefendiler.. ve tum cekler gibi tabii ki gercek isimleri degil bunlar.. iste tam bu noktada firsattan istifade kac Zamandir icime dert olmus olan cekler ve isimleri konusundaki kanayan yaraya parmak basmak istiyorum..
palma gerci biraZ istisna Zira soyadindan dolayi bu sekilde seslenilmekte kendisine.. fakat oyle olmasaydi bile kimse kendisine gercek adi olan jakub'la hitap etmeyecek, onun yerine kuba'yi kullanacakti. honZa ise genel olarak butun jan'lari cagirma bicimi.. ya en tuhafi da jan svankmajer'e seslenildigini hayal etmek.. honZa svankmajer.. olmaZ ki, gitti butun kariZma.. yaZik.. bi rahat birakmiyolar isimleri..
su asagidaki de boyuna degisen setimiZin simdilik son hali..
ve evet, kafasiyla olsun takim elbisesi ve fulariyla olsun butun olarak bir nosferatu.. simdi dusununce epey keyifliydi kendilerini yapmak..
bu beyefendi de dunku talihsiZ pijama hadisesinin bas kahramani.. ustune de 18. yuZyil gomlegi yapayim dedim.. dilim varmiyo ama o da gecelik gibi oldu sanki ya.. bu arada kopegimiZ de koyuna benZedi sonunda.. bi yerlerde bi seyleri fena halde yanlis yapiyomusum gibi bi his var icimde ama hadi bakalim..
uyarilar da gelen gecenden Ziyade faZlasiyla hevesli olan grup arkadaslarima yonelik: "dokunma! islak latex" hem de iki farkli dilde.. dokunmadilar gerci sonra..
bu da talihsiZ adamimiZa sac ekerken.. ee tabi sac eken lule bicer di mi..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bu çalışmalardan ve bu kazandıgınız tecrubelerden nasiplenmek üzere çalışmalarınıza devam edin efem..
:)
selamlar

ozlemakin dedi ki...

tiskur ederim efenim, umudumuZ o yonde..